ABOUT ME

Nives Višnjić

Moja misija je pomoći životinjama da ih ljudi razumiju na dubljoj razini i shvate koliko nam zapravo puno doprinose. Želim pomoći životinjama da izraze svoje osjećaje, misli i želje koje često ostanu neizrečene.

Također često dijelim savijete koje životinje imaju za ljude kojima su okružene kako bi im pomogle. Na taj način želim vratiti urođenu povezanost koju imamo sa životinjama, ali smo na nju zaboravili zbog užurbanog načina života.

PRVI SUSRET S INTUITIVNOM KOMUNIKACIJOM SA ŽIVOTINJAMA

Sa svojih 16 godina sam prvi put čula za komunikaciju sa životinjama nakon pročitanih knjiga autorica Margrit Coates i Penelope Smith. Duboko u sebi sam željela da je moguće komunicirati sa životinjama, ali nisam bila u potpunosti uvjerena. Sve dok se 2 godine kasnije nisam uvjerila na svojoj koži.

Na komunikaciju sa životinjama sam u potpunosti zaboravila nakon nekog vremena, ali rad sa životinjama me je i dalje privlačio. Kako sam prolazila kroz malo teže životno razdoblje, često sam vrijeme provodila u šetnji sa svojim psom. Ponekad nam se znao pridružiti i Šarko. Šarko se nije odvajao od mene u šetnjama, bio je pomalo plah. Imali smo svoje posebno mjesto. Taj dan smo se zadržali puno duže nego inače. Beni i Šarko su ležali kraj mene. Odjednom mi se pred očima prikazala slika kuće gdje je Šarko živio. Iz nekog razloga upitala sam ga na glas da li želi ići kući. Iste sekunde je ustao i krenuo trčati u smjeru svog doma, što je bilo jako neuobičajeno za njega.

Nakon toga mi se dogodilo par sličnih situacija s različitim životinjama. Knjige koje sam ranije pročitala su mi pomogle da shvatim da se radi o intuitivnoj komunikaciji sa životinjama.

ISKUSTVO I PRIZNANJA

Završila sam Beginning Core Foundations Course tečaj, te kasnije i Advanced Animal Talk Topics tečaj u The Heart School of Animal Communication. Do sada iza sebe imam par stotina besplatnih komunikacija koje sam napravila sa životinjama diljem svijeta, u zamjenu za povratne informacije. Iako sam dobila jako puno pozitivnih recenzija koje su i bile razlog da nastavim razvijati ovu vještinu, trebalo je malo vremena dok se ne krenem i profesionalno baviti time. U međuvremenu sam dobila i licencu HUPED-a.

hrCroatian