Unspoken Eyes

INTUITIVNA KOMUNIKACIJA SA ŽIVOTINJAMA
alt=”djevojka ljubi bijelog psa u naručju”

O UNSPOKEN EYES

Unspoken Eyes je obrt za savjetovanje o životinjama.

Način na koji ja komuniciram sa životinjama je putem telepatije, dok gledam u njihove oči. Iza tih očiju se krije čitavi jedan svijet, gomila neizrečenih (unspoken) stvari. Od tuda dolazi i ideja za ime.

alt=”portret Nives sa sunčanim naočalama”

O MENI

Moja misija je pomoći životinjama da ih ljudi razumiju na dubljoj razini i shvate koliko nam zapravo puno doprinose. Želim pomoći životinjama da izraze svoje osjećaje, misli i želje koje često ostanu neizrečene.

Također često dijelim savijete koje životinje imaju za ljude kojima su okružene kako bi im pomogle. Na taj način želim vratiti urođenu povezanost koju imamo sa životinjama, ali smo na nju zaboravili zbog užurbanog načina života

Završila sam Beginning Core Foundations Course tečaj, te kasnije i Advanced Animal Talk Topics tečaj u The Heart School of Animal Communication. Do sada iza sebe imam par stotina besplatnih komunikacija koje sam napravila sa životinjama diljem svijeta, u zamjenu za povratne informacije. Iako sam dobila jako puno pozitivnih recenzija koje su i bile razlog da nastavim razvijati ovu vještinu, trebalo je malo vremena dok se ne krenem i profesionalno baviti time. U međuvremenu sam dobila i licencu HUPED-a.

OVDJE PROVJERI KOJE USLUGE NUDIM

hrCroatian