OSNOVNA KOMUNIKACIJA

Kad komuniciram s nekom životinjom, uvijek ju na početku zamolim da mi kaže nekoliko stvari o sebi kako bi sa sigurnošću mogli reći da stvarno komuniciram s tom životinjom. Imate pravo na 5 pitanja ili stvari koje želite reći životinji. Na kraju komunikacije uvijek pitam životinju da li ima još nešto dodatno što želi reći.

SKRAĆENA KOMUNIKACIJA

U skraćenoj komunikaciji, za razliku od najpopularnije osnovne opcije, moguće je postaviti do 2 pitanja. Kao i kod osnovne, na početku ću ukratko reći nekoliko stvari o životinji. Na kraju ću pitati životinju da li ima još nešto kratko za dodati. 

POPRATNA KOMUNIKACIJA

Ovu opciju možete odabrati samo ukoliko sam u prošlih 6 mjeseci već komunicirala s Vašom životinjom. Odlična je ako želite provjeriti s ljubimcem kako je nakon što ste je prošla teži period ili veliku promjenu o kojoj smo ranije komunicirali. Imate pravo na 1 pitanje ili stvar koju želite reći životinji, te ću na kraju pitati ljubimca da podijeli s Vama ako još nešto želi reći. Možete kombinirati s dodatnim pitanjima.

DODATNA PITANJA/TEME

Želite da komuniciram s Vašim ljubimcem, ali imate više pitanja ili stvari koje želite podijeliti sa životinjom nego što je navedeno u ponuđenim opcijama? Možete odabrati neku od opcija koja vam odgovara i kombinirati ju s ovom opcijom. Sva dodatna pitanja biti će posebno naplaćena.

OTKRIJ ŠTO TVOJ LJUBIMAC IMA ZA REĆI

Ovdje mi ostavi svoj kontakt i način na koji želiš da te kontaktiram (mail, poziv na mobitel, poruka na whatsapp). Javim se povratno u roku od 24 sata da se dogovorimo o detaljima! Spremi se za avanturu.

Trenutno ne nudim uslugu komuniciranja s izgubljenim životinja. Kako se i dalje usavršavam na tome području, postoji mogućnost da ipak odradim takvu komunikaciju u slobodno vrijeme.

hrCroatian