Unspoken Eyes je obrt za savjetovanje o životinjama. Način na koji ja komuniciram sa životinjama je putem telepatije, dok gledam u njihove oči. Iza tih očiju se krije čitavi jedan svijet, gomila neizrečenih (unspoken) stvari. Od tuda dolazi i ideja za ime.

KAKO KOMUNIKACIJA SA ŽIVOTINJAMA FUNKCIONIRA

Prije svega želim reći da je telepatija nešto što je svima nama prirođeno, ali smo se zbog užurbanog života, udaljavanja od prirode i razvijanja jezika kojim komuniciramo toliko udaljili od nje da mislimo da je to nešto što ne znamo.

Da li Vam se ikada dogodilo da nekoga niste vidjeli duže vrijeme i sjetite se te osobe iz čistog mira, a onda ju taj dan vidite ili čujete? Ili ste nekad imali osjećaj da će se nešto dogoditi, a na kraju se ispostavi da ste bili u pravu? Možda po pogledu ljubimca znate da Vam je zahvalan ili imate osjećaj da je gladan?
Takve stvari se događaju jer smo svi povezani.

Jedina razlika je to što ja svjesno mogu pristupiti tim osjećajima i povezati se sa životinjom jer sam izvježbala svoj intuitivni mišić.

Kada komuniciram sa životinjama, njihove poruke najčešće dobivam u obliku slika, misli, osjećaja i senzacija.

Sa životinjama vodim dvosmjernu komunikaciju, što znači da ponekad i one meni postavljaju pitanja i traže objašnjenja za neke situacije koje se događaju u njihovoj okolini.

ZAŠTO ODABRATI KOMUNIKACIJU SA ŽIVOTINJAMA?

Komunikacija sa životinjama je odličan način da se povežete sa životinjom iz svog okruženja. Postoje razni razlozi zbog kojih mi se klijenti javljalju, a najčešći od njih su jednostavno jer žele čuti što njihovi ljubimci misle ili što imaju za reći, kako se osjećaju u vezi neke situacije ili velike promjene. Na primjer, često sam komunicirala sa životinjama kada je u njihovu okolinu došao novi član obitelji, kada ih je čekala velika promjena, prije ili poslije operacija, prije nego što su otišli na drugi svijet. Iako komunikacija sa životinjama nikako nije zamjena za veterinarsku skrb ili dresuru/trening, ponekad može služiti kao njihova nadopuna.

Moguća je i komunikacija sa životinjama koje fizički više nisu na ovom svijetu. To je jedan od najtraženijih i meni osobno najljepših oblika komunikacije koji sam do sada radila.

hrCroatian