Da, sve životinje imaju sposobnost međuvrsne komunikacije, uključujući i kukce. Do sada sam osim sa psima, mačkama i konjima komunicirala i s pticama, osama, pčelama, ježevima, zlatnim ribicama, feretkama, kućnim štakorima, paucima i ostalima.

Tvoj ljubimac ne mora biti uz mene kako bi uspješno komunicirali. Štoviše, mislim da su one komunikacije koje odradim od kuće najkvalitetnije. Do sada sam komunicirala sa životinjama koje se nalaze diljem svijeta. Ljepota telepatije je to što ne postoje nikakve granice koje bi nas sprječavale da komuniciramo.

Osim direktne transakcije na bankovni račun, moguća je uplata i preko PayPala. Nakon završene komunikacije koju šaljem na mail, uz nju šaljem i račun na kojem su navedeni podaci uplate za PayPal ili bankovni račun. Moguće je izvršiti uplatu u eurima ili USD.

Rok u kojem šaljem komunikaciju je do 7 radnih dana. U većini slučajeva to bude par radnih dana. Ako je hitno, postoji i opcija za hitne komunikacije koje mogu dostaviti u roku od 24h.

Možete postaviti pitanja koja god Vas zanimaju. Životinje odgovaraju najbolje što znaju, jako se rijetko zna dogoditi da na nešto ne znaju odgovor.

Pitanja koja su nekako najčešća su: Jesi li zadovoljan/zadovoljna sa životom koji imaš? Ima li nešto što bi htio/htjela promijeniti? Što misliš o nekom drugom članu obitelji – čovjeku ili životinji? Da li se sjećaš života prije nego što si došla/došao k nama? Da li osjetiš bol u nekom dijelu tijela? Koja je tvoja svrha u ovom životu? Da li postoji razlog za neko neželjeno ponašanje?

Ako životinja više nije s Vama u fizičkom svijetu česta su pitanja kao: Kako se sada osjećaš? Da li mi daješ neke znakove da si dobro? Da li si se susreo s nekom drugom životinjom ili čovjekom koji je na drugom svijetu? Da li mi želiš nešto reći?

Uvijek naglašavam svim klijentima da kada je zdravlje životinje u pitanju, komunikacija sa životinjama nikako nije zamjena za odlazak veterinaru niti su informacije koje dobijem od životinja dijagnoza. Ako ste već bili u posjeti veterinaru i želite dodatno čuti što Vaša životinja želi reći o svojemu zdravlju, možete me kontaktirati.

Kao što je slučaj za zdravstvene probleme, tako je i slučaj za probleme u ponašanju. Iako sam do sada imala mnogo pozitivnih recenzija gdje je komunikacija sa životinjama je bila dovoljna za promjenu u ponašanju, ona nije zamjena za odlazak bihevioristu ili treneru. Svaka životinja je individualna i pomažu im različite metode. Ja savjetujem kombiniranje obje metode za najbolje rezultate.

hrCroatian